Fleur Delacour

Overnaturligt Gadekryds

Description:

IMG_0642.JPG

High Concept Overnaturligt Gadekryds
Trouble Can´t keep my mouth shut
Is that water? Splash
Sherlock´s great great grandniece
I See dead people
It is my business to know what other people don’t know
I just happened to be in the neighborhood
Powers
-2 Sirenesang Incite Emotion: Fascination; Virker på afstand
-1 Aquatic Can’t drown, easy swimming
-1 Ghost Speaker See the dead, Seen by the dead, Speak to the dead, Seek the dead.
+1 Feeding Dependency
-2 Inhuman Strength Improved lifting, Bruising strength, superior strength, hammer blows
0 Sirens’s constitution Total recovery, long life.
Stunts
-1 Vituos sanger +2 Performance når du synger,
9 Total Refresh Total Skill points 25
-6 Refresh spent Skill points spent 25
3 Current Refresh 2
Skills:
Great (+4) Investigation
Good (+3) Deceit Performance Scholarship
Fair (+2) Empathy Fists Disciplins Athletics
Average (+1) Conviction Alertness Endurance Presence Might Lore
Stress Tracks 1 2 3 4
Physical
Mental
Social
Hunger
Relationships
Alexandrine Delacour Hendes mor, nært forhold
Lucindia Delacour Afdøde søster
Luuk Orfeus Ejer af bandet “Orfeus and the velvet underground” som hun er forsanger for. Hendes beste ven de sidste 4 år
Serrina hends lære mester som er sirene og et spøgelse. Hun stoler næsten blindt på hende
Guus’s far hendes historie lære da hun gik på universiteter

The Ladder
+9 Supreme
+8 Legendary
+7 Epic
+6 Fantastic
+5 Superb
+4 Great
+3 Good
+2 Fair
+1 Average
0 Mediocre
-1 Poor
-2 Terrible
-3 Humiliating
-4 That’s Just Sad

Bio:

Beskrivelse:

22år, Langt sort bølgede hår, lyse blå intense øjne. Hendes tøjstil har stadig præg af hendes goth stil som teenager. Meget læder.

Taler engelsk/australsk, italiensk, hollandsk, græsk og oldgræsk
Er lige blevet færdig på universitetet hvor hun læste Antikens Historie, musik/sang og hav-biologi.

Siden hendes søstre blev myrdet for 5år siden, har hun gået til kampsport.

Fritids interesser bruger hun i et band sammen med et par af dem hun læste sammen på universitet. Bandet heder: Orfeus and the Velvet Underground. De spiller tit på universiteter, natklubber, og hvor de ellers kan få jobs. Musik stilen er indierock blandet med klassisk.

I starten da hun begyndte at se spøgelser, følget hun sig lidt små sindsyg, indtil hun fandt ud af at de var “virkelige” og ikke bare noget hun troede hun så.
Efterhånden har hun vende sig til dem, nogle gange er de praktiske og kan hjælp med at pege på hvor arvesmykkerne til børnebørnene er eller fortælle hvordan gerninges manden så ud.
Andre gange lidt trals når 2-3 forskellig prøve at få hinde til gøre noget, og hun bare prøver at drikke te på sin ynglings cafe.

Background

Where did you come from?
Opvokset i Australien og Venedig hvor hendes mor ( Alexandrine Delacour) har været turist “guide”. Og har kvindelig aner fra Grækenland.
Det er en intern vittighed blandt den fædrende side af Fleurs familie, at de nedstammer fra Mycroft Holmes, den berømte detektivs mere geniale broder. Fleur er dog den første af deres efterkommere der har talenter i den retning – men hun er til gengæld også utrolig god til gåder og at udlede konklusioner fra ganske få beviser.
Aspect: Sherlock´s great great grandniece

Rising Conflicts

What made you who you are?
Som barn var hun ved at drukne i en svømmehal og har indtil sine sene teenager år haft en stærk skærk for havet. Den blev først kuret da en hun skulle rede en ven fra at drukne i australien, dette ændre henne, og hun er ikke længer bange for vand, tværtimod. (selvom hun druknede i forsøget.( og kom sig))
Hun følger en stærk trang til at svømme i vand, og bader gerne flere gange om dagen. Morgen og aften er en del af ritualet, ligesom at børste tænder. (hun prøver at forklare det med at hun sveder meget, eller er renligheds freak.)
Da Fleur var 16 tog hendes søster Lucindia til Amstedam for at læse historie på universitet, og to år efter rejste Fleur med sin mor til samme by. Siden da har hun også blevet stærkere pga. ekstra svømning i kanalerne.
Aspect: Is that water? splash

First Adventure : Midtnight alley

Who was with you? (AL & Lars)
Mens Fleur går på universitetet i Amsterdam, forsvinder hendes storesøster Lucindia, og efterlader kun en kryptisk besked på sin mobiltelefon som et spor. Politiet viser sig ude af stand – nærmest uvillige – til at finde den forsvundne kvinde og afskriver hurtigt hendes forsvinden som et tilfældigt rovmord, så Fleur kaster sig ud i at efterforske sagen selv. Men er hendes nyopdagede kræfter tilstrækkelige til at vise hende vejen? Og hvilken pris må hun betale for at lære sandheden at kende?
Aspect: I see dead people

AL’s guest appearance
Da Fleur opsøger Esmés detektivbureau, i jagten på svar, tøver Esmé i første omgang med at hjælpe for den nye studerende har tydeligvis ikke mange penge. Det bliver dog hurtigt klart at hun har andre værdifulde egenskaber, da hun kyler en forfølgende overfaldsmand igennem væggen så Fleur bliver ansat og får mulighed for at bruge bureauets ressourcer på at opklare mordet imellem andre sager.

Lars’ guest appearance
Guest Star in Fleur’s first adventure
‘Den klarer jeg’ si’r Guus, og et par dage og et sæt af stadig mere intense tracking spells senere er de væsentlig længere fra at opklare sagen, og har gjort en familie Black Courts, en flok gargoyler og samtlige Amsterdams duer Virkelig irriterede på dem ..

Guest Star in Philip’s first adventure

Who were you with? (Philip & AL)
Vi var blevet hyret til et ganske normal job, : “Hvad laver min kone Bella sent om aften” af den mistænktsomme, men meget flotte Mr. Gestong, han mistænker selv den bredskulrede Bastian som han har set luske rundt om natten.
Vi finder Bella i udkanten af en cirkel igang med et ritual, hvor der allrede er spøgelser/ feer ? der er begyndt at samle sig, og et af dem peger anklagede på Emma!
Aspect: It is my business to know what other people don’t know

Guest Star in LVJ’s first adventure

Who were you with? (LVJ & Philip)
Fleur møder første gang Katrijn, da hun tilfeldigvis er i nabolaget og ser en let påklædt pige lede efter den bedste vej ind i en aflåst butik. Hun prøver at overbevise hende om at det er en meget dårlig ide hun har gang i, og at det lille klistermærke betyder at de har alarmer . Men kan hun overtale den flyvske pige inden de bliver fanget på film?
Aspect: I just happened to be in the neighborhood

Andre eventyr

Var blevet hyret til at finde en meget værdiful kampguldfisk, der øjnesynligt var blevet hugget af en firma konkurent. Men kom i første omgang tilbage med den forkerte fisk.
Har nu en kæledyrs fisk i en fin bolwe.

Fleur Delacour

Krigen om Kanalerne kir_wistrup