Ludwig "Lichtenbaard" Knickerbacker

Description:
Theme
Is the Face of:
Kanalområderne med de hyggelige husbåde
Motivations
Jeg ved hvad der plasker rundt i kanalerne
Her på båden er det Kaptajn Morgan der er ved roret
__
Relationships
__
__
Bio:

En lidt sær mand, vist nok troldmand, der huserer ved kanalerne. Folk siger han er hjemløs, men han bor faktisk på en gammel, faldefærdig husbåd. De færreste forstår på samme måde at lysene i hans skæg ikke er elektriske…

Men selv om han synes sær, er øjnene skarpe. Han observerer hvad der sker omkring kanalerne, og det siges også, at han har en forbindelse (en forståelse?) med nogle af de overnaturlige ting der findes i og omkring vandet.

Selv om der i nyere tid har været overfald på folk der er hjemløse (eller ser sådan ud), så ser dette ikke ud til at have påvirket Ludwig.

Ludwig kan godt lide at drikke, og lokalbefolkningen forklarer hans snak om sære ting og væsner med de “spirits” man kan se i selskab med Johnny Walker. Dette passer for så vidt Ludwig fint, da det giver ham friheden til at gøre visse sære og overnaturlige ting, og få de lokale til selv at bortforklare det.

Tjener til whiskyen og andet rart ved at underholde turister med sine lys-shows.

En flink gut, men også ret spøjs. Han lærte mig da lidt om menneskernes verden. Og så laver han en helt formidabel dampet torsk!
-Katrijn

Er lige blevet kidnappet.!!
- Flour

Ludwig "Lichtenbaard" Knickerbacker

Krigen om Kanalerne elveejay