Luistervink

Description:
Threat
Is the Face of:
Amsterdam’s Bad Neverneverhood
Motivations
Vide og handle med information, gerne ved at spionere
Nyde at opleve andre i fedtefadet
__
Relationships
Frøken Månedug indædt, aggressiv, konkurrence
__
Bio:

Luistervink lever af at vide alt om så mange som muligt. Hvem der mangler hvad, hvem der skylder hvem en tjeneste, hvem der har gjort noget vedkommende nok ikke skulle have gjort osv.

Han er bestemt ikke en rar person, og nyder hvis han kan give folk problemer. Det er dog muligt at handle med ham (for han ved nok det du liiige står og skal bruge). Men intet er jo gratis, og Luistervinks pris har det med at blive ubehagelig høj hen ad vejen; for han tager aldrig mod penge eller anden bestikkelse. Altid information for information.
Luistervink er svær at se, især hvis det er mørkt, da den nærmeste beskrivelse af ham er mørke med form. Eller måske mørke, hvori der er nogle skygger, der vist nok giver ham form.
Alle der er i hans nærhed føler altid en form for ubehag (i bedste tilfælde) eller decideret rædsel. Eller et sted der i mellem, alt efter hvor hårdhudet man er. Ingen ved hvorfor.

Der er de, der siger, at han er i familie med følelsesvampyrerne, og at han decideret får næring ved andres lidelser. Men det er en information som Luistervink holder ganske for sig selv. End ikke de andre i Nevernever ved det. Eller også har han måske en klemme på dem så de ikke siger det.

Jeg har set denne forfærdelige skabning én gang. Det er også den eneste gang jeg har oplevet en fe-dronning værende bange.
-Katrijn

Luistervink

Krigen om Kanalerne elveejay