Central apotek

IMG_0614.JPG Udadtil er Centraal Apotheek et gammeldags apotek, der også sælger urte-medicin, homoøpatiske produkter, og andre lovlige former for alternativ medicin.
Men bygningen har også en hemmelig indgang til en hospital-klinik for overnaturlige sygdomme og skader. Klinikken tilbyder den fineste teknologi 1800-tallet kunne præstere, samt det 21ne århundredes seneste medicinske videnskab og -overtro.

Krigen har anbragt Apoteket i en penibel situation: hvis de giver hjælp til Hviderådet eller deres støtter – noget de er eminent placeret til at gøre – vil de øjeblikkeligt blive et strategisk mål for det hensynsløse Røde Hof. Men på den anden side har Hviderådets Vogtere holdt nært øje med Apotekets aktiviteter – grænsende til heksejagt-agtigt – da de mener helbrederne bevæger sig farligt tæt på den Anden Lov for Magi. Den heksejagt kunne meget nemt skrues op til et meget strengere niveau, især nu hvor Lovene håndhæves langt barskere, hvis Vogterne fik det indtryk at Apotekerne ikke var med dem eller var holdt op med at respektere deres autoritet.

alchy.jpg Apoteket blev stiftet, og ejes stadig, af en tussegammel alkymist, som næsten ingen ser mere. Det bliver bestyret af flere generationer af hans lærlinge og deres lærlinge. Rygtet vil vide at den nuværende bygning, der er fra slutningen af 1800-tallet, blev financieret med penge tjent på at helbrede en skæl-lidelse hos dragen Siriothrax.

Ansigter

  • Ouder De Fries – Ejeren, en flere hundrede år gammel alkymist
  • Pim van de Kerk – bestyrer og over-apoteker, står på offentlige papirer som ejer.
  • Leonora van de Kerk – konsulterende apoteker, naturopat og homoøpat (har stået i lære hos Hahnemann selv)
  • Pieter Flinder – energi-healer, accu-terapeut,

Central apotek

Krigen om Kanalerne Onkel_Thorsen