Club Tralfamador

IMG_0617.JPG
a_tralfamadorian_by_animatedpunk.jpgEn slags fetish-natklub specielt for folk der normalt er misfits i det normale gå-i-byen miljø, og den holder ofte fetish eller fandom tema-events med særlige dresscodes – furry, cosplay, læder, gummi osv.
Det er også et populært sted for unge overnaturlige at gå i byen.

Club Tralfamadore breder sig over flere forskellige lokaler og flere etager, men disse deler lydsystem men ikke nødvendigvis lydniveau. Hoved-dansegulvet er forsænket et godt stykke under den etage man kommer ind på, og som har det primære bar-område. Under entreen og baren, samt sæderne på denne etage findes også garderoben og meget rigelige toiletter. Trapper fører op og ned fra entreen, og oppe findes en række mestendels private bokse, nogle af hvilke er store nok til at have deres egne barer og små dansegulv. Under det store dansegulve er en lavloftet labyrint-agtig kælder, der snor sig rundt under resten af klubben, og som er fyldt med mørke hjørner hvor man kan sidde privat – faktisk er kælderen ofte så dunkel at man kun kan finde vej rundt i den ved hjælp af den selvlysende grønne stribe der viser vejen rundt.

At komme ind kræver at man overholder den aftens Dresscode og at man enten er medlem, eller i selskab med et medlem, og både medlemsskab og entre er forholdsvis dyrt. I baren serveres kun drikkevarer fra dispensere, og gæsterne får aldrig udleveret flasker. Selv drikkeglassene er custom-designede og af hård plastic. Ingen steder i Klubben er der reflekterende overflader, undtaget på toiletterne hvor spejlene er anbragt på en måde så de er nemme at undgå. Der er ligeledes meget få metal-ting i publikumsområdet og slet ingen af dem er jern eller stål, ikke engang dørhåndtag eller gelændere.

Club Tralfamador

Krigen om Kanalerne kir_wistrup