Hells Angels

hellsangelsflag.jpg Som alle andre steder, nogle hårde gutter der har den største bid af kagen i det kriminelle miljø: narkosalg, prostitution, hæleri, beskyttelsespenge og lidt diskret våbenhandel – hvad man i Holland kalder “Penose”

De har et klubhus et stykke uden for centrum af selve Amsterdam (med flere udposter i Rotterdam og resten af Randstaad), og beboerne i området har lidt blandede følelser over for deres nabo. De har dog ikke noget imod udefra kommende gæster ved deres fester, selvom de fleste holder sig klogeligt væk.

Formelt set er klubben styret af Huis Malvora vassaller, men den køber og sælger sine kontrabande fra og på vegne af agenter for Det Røde Hof, så man kan måske se dem som en shared resource. De øverste ledere af klubben er dybt under Kouzonder agenters tankekontrol, og mange af mellemlederne samt almene medlemmer er gjort afhængige af Det Røde Hof’s gift.

Fjender og Allierede

  • Den Tyrkiske mafia – sålænge Tyrkerne holder sig til de opgaver som Vampyrerne har givet dem, er HA gode venner og deres bedste kunder. Men i sagens natur kommer man jo ofte til at tage mere end man har aftalt, så der skules alligevel noget over grænserne.
  • Saturarah MC – er i åbent fjendskab med HA, primært over HA’s traditionelle racisme, men også på grund af konkurrencen. Og Satudarah slås beskidt – ikke bare for sjov eller som en lærestreg.
  • Den Russiske Mafia – maser sig ind på HA’s territorie, og selvom de er bremset noget i deres fremfærd lader de ikke til at lade sig stoppe. Dette er et alvorligt problem!

hellsangelsamsterdam.JPG

Hells Angels

Krigen om Kanalerne Onkel_Thorsen