Hotel Brouwer

sing83b.jpg
Placeret ved Singel kanalen i hjertet af det gamle Amsterdam, har Hotel Brouwer været drevet af Brouwer familien siden 1917. Den historiske bygning, som stammer fra 1652, gennemgik for nylig en fireårig renovering for at gendanne dens origniale 17. århundrede pragt.

Accorded Neutral Ground

Der er mere ved dette hotel end man kan gennemskue ved første øjekast.
Et smukt indgraveret skilt i entreen viser den indsigtsfulde gæst at under Unseelie Aftalerne er hotellet blevet erklæret Neutralt Område.

Men det er ikke den eneste hemmelighed. På overfladen har Hotellet kun seks gæsteværelser og en spisestue, og disse er sandelig beskyttede under Aftalerne uanset hvem der sover i dem. Men hvis man arrangerer det med indehaveren tilbyder bygningen også en vældig balsal og en enorm vinkælder – ingen af hvilke der er plads til i den naturlige verden. I disse prangende omgivelser har Vampyrer, Feer og Troldmænd mødtes til spektakulære fester, hvor alle i sikkerhed kunne more sig og smede rænker uden at risikere at blive myrdet. Og til trods for at der altid kun er de seks værelser, er der alligevel altid plads til at overnatte hvis man har brug for det.

Betydningsfulde Personer:

  • Indehaveren er en ældre troldmand, om hvem der går rygter der siger han engang var Warlock og kom for Hviderådets domstol, men at de tilgav ham for hans brøde (hvad den så end var) og at han siden har drevet hotellet.
  • Stuepige der enten er en fe, eller har fe-blod.
  • Kokken er en Dværg og en mester ud i sit håndværk.

Fodnote

Hotel Brouwer findes i virkeligheden, og er vist nok hverken forhekset, Accorded Neutral Ground eller bestyret af en Troldmand. Her er deres hjemmeside

Hotel Brouwer

Krigen om Kanalerne Onkel_Thorsen