Hvideraadet

Du må ikke bruge Magi til at…
slå et menneske ihjel forvandle et menneske
trænge ind i et menneskes sind gøre et menneske til slave
række over Dødens grænser svømme imod Tidens strøm
åbne De Yderste Porte
sådan lyder Hviderådets Love.

pentacle.png Hviderådet eksisterer med det formål at håndhæve de 7 love, først og fremmest beskytte sine medlemmer og dernæst menneskeheden mod brugen af Sort Magi. Men medlemskab af Rådet er noget man skal gøre sig fortjent til – kun troldmænd som lever op til visse krav får muligheden. Hviderådet bliver beskyttet af deres Vogtere, der er planetens bedste kampmagi-eksperter.

Rådet ledes af et Ældsteråd som består af det viiseste og mest magtfulde troldmænd og -kvinder på Jorden, og formanden for Ældsterådet har den officielle titel af Merlin.

White_Council.jpg

Hviderådet i Amsterdam

Der har boet medlemmer af Hviderådet, hvor Randstad området i dag ligger, siden 1300-tallet. Med tilflugten af Kabballister fra Spanien og Portugal under Inkvisitionen voksede tilstedeværelsen eksponentielt med byens befolkning, og noget lignende skete i mindre grad da Huguenotterne flygtede til fra Frankrig. Anden Verdenskrig ryddede voldsomt ud i de originale Jødiske Kabballister, men deres lærlinge af andre etniciteter blev tilbage og bevarede mange af deres hemmeligheder.
Der har ligget et kæmpe stort Hemmeligt Bibiliotek et sted under byen så længe Hviderådet har kilder tilbage til.

Amsterdam har en befolkningstæthed af troldmænd der måske ikke kan måle sig med Prag eller Paris, men ellers ikke har noget at skamme sig over i forhold til andre Europæiske storbyer. De fleste af dem lever dog diskret og i skjul – for byen er umiskendeligt i kløerne på Det Røde Vampyr-hof – men som medlemmer af Hviderådets ærværdige Orden, er de alle magtfulde og viise… ikke nogen man skal undervurdere.

Betydningfulde medlemmer:

Hvideraadet

Krigen om Kanalerne Onkel_Thorsen