Opkomlinge fra Det Hvide Vampyr Hof

Det har i århundreder været Adelshusene Raith, Skavis og Malvora der har ledet og hersket over det Hvide Hof – anført af Den Hvide Konge. Men siden Skavis og Malvora for nylig mistede mange af deres overhoveder og vigtigste allierede, er mange af de Mindre Huse i lav-adlen blevet mere indflydelserige.

Som meget af Europa har Holland og Amsterdam traditionelt været Malvora territorie, men de har hersket gennem et utal af Vassaller, og de har ikke udelukket deres fætre og kusiner fra Skavis og Raith fra et besøg i ny og næ.

Skavis’ gamle vassaller har været meget åbne i deres aktive forsøg på at samle mere magt og indflydelse i den menneskelige verden, mest synligt gennem introduktionen af den Russiske mafia.

Malvora’s Hollandske vassaller:

Raith’s Hollandske vassaller:

  • Huis Van Wees (aka Haus Waisen, aka Vajsen) – arbejder primært med Grådighed, og vinder frem i finansbranchen.

Skavis’ Hollandske vassaller

“Huis” Poleschna er egentlig Skavis i alt andet end navn. Huset er stiftet af Skavis Vampyrer der ikke ønskede at risikere den Hvide Konges hævn og defor tog et andet navn. Det er lidt ukorrekt at omtale dem som et “Hus” for så vidt angår Holland, da de ikke rigtig har nogen egendomme og kun meget få repræsentanter i landet – det er dog dem som hypper på de Russiske gangstere der siden 90erne har vundet indpas.

Huis Merzky er efter sigende mere subtile, og har faktisk Malvora’s tilladelse til at operere i Holland – noget de betaler Tiende for. De ynder at gemme sig bag aktiviteter der ser Gode ud, men i virkeligheden tjener til at udnytte folk – velgørende formål, adoptions agenturer, miljø-sager osv.

Opkomlinge fra Det Hvide Vampyr Hof

Krigen om Kanalerne Onkel_Thorsen