Paranettet

c835c2e1a8f60bf20047954fd0ab5981.jpg
Ikke alle der er født med magiske talenter kvalificerer sig til at blive rigtige troldmænd, og slet ikke medlemmer af Hvideraadet, men for nogle få år siden begyndte disse mennesker at organisere sig.

Til at begynde med var The Paranet et Amerikansk fænomen, men da et begrænset magisk talent også betyder at du kan bruge teknologi har det spredt sig til Europa med en fart der antyder at nogen bakker det op uofficielt.

Da Hviderådet langsomt indså at det er fra Paranettet og deres efterkommere at de skal rekruttere deres fremtidige medlemmer, er den indtørrede gamle organisation begyndt at hjælpe Paranettet – ved at love hævn hvis man gør dets medlemmer fortræd, ved at tilbyde kurser i elementære selvforsvarsteknikker og dele nyheder med hinanden.

I Amsterdam og resten af Randstad området er der mange medlemmer og potentielle medlemmer af Paranettet: folk der ved for meget, okkulte forskere, mennesker begavet med små talenter, synske, New Age’ere, Hekse, wannabe-troldmænd og andre. De talrige Skiftinger i byen er også del af miljøet, og nogle af dem bliver tillige medlemmer.

Bemærkelsesværdige medlemmer:

Paranettet

Krigen om Kanalerne Onkel_Thorsen