Proletar Vampyrerne

vamthug.jpeg “Pøbel-Vampyrerne” som Monzano Familien kalder dem, er importeret hjælp fra andre lande – primært Syd-Amerika og især Surinam. Da de mangler en særlig familie baggrund, eller betydningsfulde sponsorer, bliver de behandlet som Anden-klasses medlemmer af deres eget Vampyr Hof. Deres opgave i Amsterdam er først og fremmest at være kanonføde i Vampyrernes krig med Hviderådet, men de ældste og mest snu har gjort sig uundværlige ved at varetage Monzanoernes mere lyssky forretninger, og dominerer byens traditionelle underverden.

De fleste af dem er forskellige blandinger af Spansk eller Portugisisk, med diverse Syd Amerikanske folkeslag, og/eller Afrikansk blod. Til daglig ligner de almindelige invandrere fra Hollands gamle kolonier, og de bor ofte som slumstormere eller i gamle ombyggede pakhuse. Der er desuden to klare under-grupperinger: de som har Vendt sig og er blevet fuldgyldige Vampyrer, og de som endnu ikke har dræbt nogen med deres Tørst. Opdelingen er dog ikke en egentlig klasse-forskel: hver gruppe har sine fordele og formål (især fordi den ene er allergisk overfor sollys!)

Til trods for Adlens mangel på respekt for denne klasse af Vampyrer, er de talmæssigt overlegne og med adlens tab i krigen har de pludseligt fået noget at skulle have sagt, da selv daglige operationer ikke længere er mulige uden dem. I den seneste tid er uofficielle ledere og repræsentanter begyndt at træde frem fra den uvaskede mængde og kræve deres ret.

Betydningsfulde medlemmer

  • “Melonen” – frugtbodsbestyrer og narko pusher.
  • Santiago – selvbestaltet Løjtnant, og talsmand for krigerne

Proletar Vampyrerne

Krigen om Kanalerne Onkel_Thorsen