Guus Zondervan

Hermetic Wizard Apprentice

Description:
Aspects
High Concept Hermetic Wizard Apprentice!
Trouble Squirrel?
Errm .. Is this thing s’posed to do that?
Camp Kaboom Graduate
Just Add more Magic!
Bright Eyed and Bushy Tailed
Just wants to make everybody happy

Guus Pligter, Uddannelse og Mesterlære

Skills 26/26
+4 Conviction, Scholarship
+3 Discipline, Lore, Rapport
+2 Alertness, Investigation, Empathy
+1 Endurance, Performance, Craftsmanship, Resources
Sprog: Hollandsk, Latin (Tidlig Imperiel), Engelsk, Tysk, Fransk.
Stunts
-3 Evocation
-3 Thaumaturgy
-1 the sight
0 Soulgaze
0 Wizard’s Constitution
Refresh 2
Fate points 2
Stress Tracks
Physical [ ][ ][ ]
Mental [ ][ ][ ][ ]
Social [ ][ ]
Consequences
The Ladder
+21 20% cooler
+14 Dælen Dulme
+13 Nice
+12 Awesome
+11 Adequate
+10 Stupendous
+9 Supreme
+8 Legendary
+7 Epic
+6 Fantastic
+5 Superb
+4 Great
+3 Good
+2 Fair
+1 Average
0 Mediocre
-1 Poor
-2 Terrible
-3 Humiliating
-4 That’s Just Sad
-5 Inconceivable

Signature spells:
Maceria! (Stenmur) – En 2m høj, 4m bred mur af sandsten i romersk stil, rejser sig på et halvt sekund fra jorden inden for rimelig afstand. Hver sten har “S.P.Q.R.” mejslet ind.
Ballista! En bordtennisbold stor sten flyver fra min hånd til målet. Stenen er kuglerund, rødligt meleret, og har en hvid kalot på hver side.
Velo Et ikke Voldsomt effektivt Veil, som primært gør det det umuligt at stille skarpt på det skjulte; det virker Rigtig godt på kameraer, og ok på folks syn, men det har ingen effekt på lyde. Desuden er en stor blurry klat der kommer futtende ikke normalt noget der får vagter til at se den anden vej.

Evocation:
Elementer: Luft, Jord, Ånd – Fra Guus’s synspunkt eksisterer Ånd ikke som element; det er en del af de andre, men for reglernes skyld har han det.
Specialisering: Earth, control.

Focus items: Discipline (control) – Lituus (spiralsnoet wand af piletræ)
Enchanted item – tattovering af en Lorica Segmentata, som dækker det meste af overkroppen. Earthing shield – den jorder de fleste former for energier; specielt effektiv overfor earth, spirit, air og elektriske angreb. Vand grounder Den, og ild glider udenom. +3 shifts (?) til forsvar imod de nævnte effekter, én gang per session.
Virker kun med kontakt til jorden – ikke i et fly, eller svømmende, etc.
Enchanted item – En lp-plade stor skive af agat, som
a) kan foldes sammen så den passer i en lomme, og er beskyttet
b) Telescopio! – kan virke som et meget kraftigt tele- eller mikroskop, kan justeres til at transformere synet så man kan se varmestråling, polariseret lys etc.
- Guus kan bruge lang tid på at studere nattehimlen gennem den.

Ritual
Specilization: Augur (Divination), control.
‘rote’ rituals:
- Location
- Know the land (kort, navigering, )
Focus Item:
Athame – Control, Divination, Romersk Pugio.
+2 Enchanted items
Trinkets – ægte romerske mønter enchanted – virker som potions.
Tendens til cirkler af farvet salt

Bio:

Han har en brændende interesse for Romerriget, og har en reol fuld af bøger om det; desuden står der en ganske ok replika af en Legionær uniform, komplet med Lorica, Pilum, Gladius, Scutum, på en stand, og der er et glasskab fuld af rimeligt pænt malede 15mm Romere og Gallere i hans stue.

Background

Where did you come from?
Aspect: Errm .. Is this thing s’posed to do that?
Guus er ca. 21, nysgerrig, lidt naiv, men også åben for nye ideer.
Hans forældre er øvre middelklasse, hans far er professor i historie ved universitetet, hans mor pædagog. De er begge meget bekymrede for ham, og de nager ham konstant for at søge ind på universitetet, finde en fast kæreste, villa, vovse og så videre; hans far var allerede i gang med at skrive sin phd da han var 21.
Han blev sparket ud af Datalogi efter nordeuropas største research serverfarm gik op i et puf af ekstremt dyr blå røg, og kan ikke komme ind på nogen moderne studier. Alt skal registreres over nettet, og det går bare ikke.
Han har en on and off kæreste Maria; hun har meget travlt på jurastudiet, så de ser ikke så meget til hinanden undtagen i ferierne. Guus__k_reste2.jpg

Rising Conflicts

What made you who you are?
Aspect: Camp Kaboom Graduate
En sommerdag da Guus er 20 inviterer hans ‘tante’ Lotte ham på besøg. Han er meget nervøs; hun er lidt creepy; typen der har kendt én siden man var spæd og husker Alt for meget om hvordan man var som forkælet møgunge. Hun gi’r ham ’you’re a Wizard Harry’ snakken, et brev til hans forældre, og besked om at dukke op næste morgen med tøj til en uge. Hun forærer ham en oldgammel kuffert og en trillefløjte, og næste dag futter de til New Mexico gennem the NeverNever
Forældrene tror at Lotte er med i en sær Jehovas Vidne agtig sekt, og var Meget imod at han tog afsted.

First Adventure

Who was with you? (LVJ & AL)
Aspect: Just Add more Magic!
En eftermiddag i marts sender Guus’ læremester ham ned til Detektvibureauet for at hyre dem til at skaffe en røgvender størrelse fem. Netop den dag er de i gang med at undersøge en forseglet bog, og selv om Guus har fået strenge ordrer om Under Ingen Omstændigheder At Blande Sig, kommer han alligevel til at afsløre at Det kan han da sagtens ordne, futter sin Telescopio ud så de kan se der er stukket magisk miltbrand ind mellem siderne i bogen!
[…] Og han endte som research assistent i Esmé Van Wees’ detektivbureau […].
AL’s guest appearance

LVJ’s guest appearance

Guest Star in Fleur’s first adventure

‘Den klarer jeg’ si’r Guus, og et par dage og et sæt af stadig mere intense tracking spells senere er de væsentlig længere fra at opklare sagen, og har gjort en familie Black Courts, en flok gargoyler og samtlige Amsterdams duer Virkelig irriterede på dem ..
Who were you with? (Kirstine & AL)
Aspect: Bright Eyed and Bushy Tailed

Guest Star in Emma’s first adventure

Det viser sig hurtigt at både ‘Mr. Gestong’ og ‘Bella’ er Emma’s forsmåede ekskæreste Martijn under en Glamour, og vi ender med at måtte bruge natten i en Cirkel på en parkeringsplads midt i Red Light District, omgivet af hundredevis af hujende og skrigende skeletter. Da solen står op, synker de tilbage i jorden og tager Martijn med sig, fordi han ikke har givet dem de Levende at spise han havde lovet dem.
Who were you with? (Philip & Kirstine)
Aspect: Just wants to make everybody happy.

Guus Zondervan

Krigen om Kanalerne LarsGottlieb