Van Coeverden

Dark_Souls_3_-_E3_artworks_4.jpgVan Coeverden
Van Coeverden er Hollandsk uradel; de har historie helt tilbage til 1200-tallet, og de levende efterkommere tæller igen, efter et par hundrede års pause, flere baroner.

Hvad få levende ved er at familien er forbandet med vampirisme. De holder mest til i provinsen Drenthe, hvor deres gamle gotiske slot stadig findes; om dagen som museum, om natten som festhal.

De har ikke voldsom meget magt i Amsterdam – de begår sig ikke så godt på bonede gulve – men de har klare tendenser til pladerustninger, store skjolde og, ikke mindst, lange skarpe genstande, og en del af dem har haft nogle hundrede års øvelse i at bruge dem til at meje alt der rør sig omkring dem ned, ta’ hvad de vil ha’ og lade Gud rede bøwlet ud bagefter.

Vampyrernes leder er Hendrik van Borculo, familiens stamfader (født ca. 1180), men han er ikke set i Amsterdam i nogle hundrede år; han bryder sig ikke om krudt og kugler, og alt det der nymodens industri og mylder kan rende ham.

I Amsterdam har yngre medlemmer en serie tilholdssteder; primært forklædt som kirker, og det er der man finder deres lokale leder, Lucas Van Coeverden.

De fleste af medlemmerne er rustningklædte riddere.

De har mest af alt stået på sidelinien i Krigen om Kanalerne, men de finder sig ikke i pøbel på deres jord, hvilket har resulteret i at kombatanter fra begge sider er forsvundet sporløst under natlige træfninger.

Van Coeverden

Krigen om Kanalerne LarsGottlieb