Organiseret Kriminalitet

“Penose”

Penose er et slangudtryk for traditionelle kriminelle erhverv – smugling og salg af forbudte varer, postitution, beskyttelsespenge osv.

Satudarah MC

Satudarah MC adskiller sig fra de fleste andre “Outlaw” motorcykelbander i at den hilser alle racer velkomne i klubben, på grund af dens historiske stiftelse ved en gruppe af Molukkanske og Hollandske venner. Den etniske sammensætning af klubben i Holland er Hollandsk, Ambonesisk, Surinamsk og andre. På indonesisk og malaysisk betyder satu darah “ét blod”.
Medlemmer af Satudarah MC sættes ofte i forbindelse med narkohandel, mord, afpresning og våbenhandel. Satudarah MC anses for ekstremt voldelig og hensynsløs, mere så endda end Hells Angels i Holland

Russiske Mafia

Har kæmpet længe for at arbejde sig ind på Hollands markeder.

Tyrkiske Mafia

I Randstad området omkring Amsterdam har den Tyrkiske Mafia generelt været Det Røde Vampyr Hof’s uvidende marionetter og har først og fremmest stået for import og eksport af narkotika. I Vampyrernes øjne har organisationen ikke været meget mere end speditører, og selvom Tyrkerne har fået lov at deale lidt ved siden af består deres arbejde mest af at flytte varerne fra havnen i Rotterdam til resten af Europa.
I sagens natur er de som kriminelle tilbøjelige til at bryde de regler andre prøver at lægge på dem, og de har selvfølgelig udvidet deres operationer på steder hvor andre ikke har haft så meget indflydelse.

Organiseret Kriminalitet

Krigen om Kanalerne Onkel_Thorsen